YeniKrediNotlari.om

2021 Vakıfbank Emekli Promosyonu Ne Kadar?

2021 Vakıfbank emekli promosyonunun yanı sıra müşterilerine farklı avantajları da sunmaktadır. Emekli maaşını Vakıflar Bankasından almayı taahhüt eden her emekli yurttaş diğer avantaj ve kampanyalardan da yararlanabilmektedir. 2020 – 2021 yılları içerisinde gerçekleştirilen emekli promosyonu için şartları yerine getiren herkes başvurusunu yapabilir.

2021 Vakıfbank Emekli Promosyonu Nedir?

Vakıflar Bankasının Türkiye Sosyal Güvenlik Kurumu ile birlikte yürüttüğü bir promosyon kampanyasıdır. Kampanyaya katılım için bazı şartlar belirlenmiş ve bu ilgili şartları yerine getiren vatandaşların başvurularına izin verilmiştir. Vakıfbank emekli promosyonu şartları şu şekildedir:

  • Emekli maaşlarının 3 yıl boyunca Vakıflar Bankasından alınması,
  • Taahhütname imzalanması

Vakıflar Bankasının şartları arasında yer almaktadır. Ayrıca taahhütnamede yer alan diğer şartların da titizlikle okunması müşterilerin yararına olmaktadır. Müşteriler taahhütnameyi imzaladıktan sonra maaşlarını başka bir bankaya transfer edemez veya maaş kesintisi yaşayamazlar.

Vakıfbank Emekli Promosyonu Ücreti

vakiflar bankasi emekli promosyonu ucreti

2021 emekli promosyonu ücreti Vakıfbank tarafından belirlenmektedir. 3 farklı kategoride belirlenen emekli promosyon tutarları şu şekildedir:

  • 1.4999 Türk lirası ve altı: 500 Türk lirası
  • 1.500 – 2.499 Türk lirası arası: 625 Türk lirası
  • 2.500 Türk lirası ve üzerindeki meblağlar için ise belirlenen tutar 750 Türk lirasıdır.

Emekli promosyon ücretleri diğer bankalar oldukça yakın olan Vakıflar Bankası ayrıca emeklilere birçok farklı avantaj da sunmaktadır.

Vakıfbank Emekli Avantajları 2021

Emekli kampanyaları Vakıfbank tarafından her sene düzenlenmektedir. Emekli promosyonlarından yararlanan yurttaşlar için de ekstra avantajlar belirlenmiştir. Bu avantajlar şu şekildedir:

  • Havale ve EFT işlemlerinde transfer ve işlem ücreti kesintisi yapılmamaktadır.
  • ATM’den günlük nakit para çekmek isteyen emekliler normal kart kullananlara göre daha yüksek meblağlar da para çekebilmektedir. Belirlenen bu limit 2.500 Türk lirasıdır.
  • Emekliler; kart kullanım ücreti, aylık aidat ve bakiye sorgulama ücretlerinden muaf tutulmaktadırlar.
  • Saat sınırlaması olmadan EFT işlemi yapılmasına izin verilir.
  • Hızlı Geçiş Sistemi (HGS) ödemelerinden muaf tutulur.
  • Müşteri hizmetleri arandığı zaman öncelik sahibi olacaklardır. Aynı şekilde banka içerisinde sıra beklerken de öncelikli numaralandırma hizmetinden yararlanabilecekler.

Vakıfbank Emekli Promosyonu Aylık Ne Kadar?

Vakıfbank emekli promosyonu miktarı aylık maaş tutarına göre belirlenmektedir. Başvuru yapıldıktan sonra doğrudan emekli banka hesabına belirtilen ücret yatırılmaktadır. Yeni emekliler henüz maaşlarını almamış ise maaşı takip eden 5 iş günü içerisinde veya maaş ile birlikte ödeme yapılır. Bu durum bankadaki yoğunluğa göre değişmektedir.

Vakıfbank Emekli Promosyon Ön Başvurusu Nereden Yapılır?

vakifbank emekli promosyon on basvurusu

Vakıflar Bankası emekli promosyonu ön başvuru işlemleri e- devlet kapısı sisteminden yapılabilmektedir. Dileyen müşteriler, bankanın müşteri hizmetlerini arayarak ön başvurularını gerçekleştirebilir. Uzaktan yapılan işlemlerde elektronik imza ve sesli onay altyapıları tercih edilmektedir. Ancak taahhütname için yetkiler ile görüşülerek ıslak imza alınması da banka tarafından kullanılan bir yöntemdir. Korona virüsü nedeni ile uzaktan başvuru ve onay süreci profesyonel olarak yürütülmektedir. Müşterileri için gerekli tüm önlemleri alan Vakıflar Bankası, emekli promosyonu işlemlerini de çevrim içi platformlarına taşıdı. Bunların yanı sıra:

  • ATM
  • Vakıflar Bankası internet şubesi
  • Vakıfbank mobil bankacılık da kullanılabilir.

Vakıfbank Emekli Promosyonu İlave Ödemeler Yapıyor Mu?

Vakıfbank emeklilere ek ödeme imkanı sunmamaktadır. Taahhütnamede anlaşması yapılan süre boyunca belirlenen miktarın ödemesi yapılabilmektedir. Emekli promosyonuna ektra herhangi bir ödeme veya kampanya dahil edilememektedir. Ek olarak, kişinin emekli maaşı yükselse dahi taahhütnamede belirtilen tutar kadar ödeme alacaktır. Sözleşme yenileme zamanı yükselen maaş üzerinden yeni bir ödeme planı hazırlanabilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ