YeniKrediNotlari.om

2021 QNB Finansbank Emekli Promosyonu Ne Kadar?

QNB Finansbank emekli promosyonu için belirlenen tutarlar kişilerin maaşlarına göre değişkenlik göstermektedir. QNB Finans Bankası emeklileri desteklemeye devam eden ve onlar için farklı kampanyalar düzenleyen bankalar arasında yer almaktadır. Finans Bankasının bu tutumu emekli promosyonu tutarlarını da olumlu etkilemektedir. 2020 yılında başlatılan emekli promosyonu banka tarafından 2021 yılında da devam ettirilmektedir.

2021 QNB Finans Bankası Emekli Promosyonu Başvurusu

2021 emekli promosyonu başvurusu yapmak isteyen emekliler, Qnb Finans Bank şubelerini kullanarak işlemlerini gerçekleştirebilmektedir. Şubeye gidemeyecek olan başvuru sahipleri ise müşteri hizmetleri ve internet bankacılığı gibi uzaktan yöntemler ile de başvurularını tamamlayabilmektedir. QNB Finans Bankası müşterilerinin maaşlarını hesaplarına yatırmaktadır. QNB Finans Bankası aracılığı ile emekli promosyonu alacak olan başvuru sahipleri, şubeye gitmeden işlem yapabilir.

2021 QNB Finans Bankası Emekli Promosyonu

qnb finansbank emekli promosyonu

QNB Finans Bankası emekli promosyonu için bazı kurallar belirlemiştir. 3 yıllık taahhütname süresi içerisindeyken eğer emekli maaşı başka bir bankaya taşınır ise ödediği promosyonları geri talep edebilmektedir. Bu neden ile promosyon başvurusu esnasında taahhütnamenin iyi okunması gerekmekte. QNB Finans Bankası emekli bankacılığı adını verdiği sistem üzerinden promosyon ve maaş kontrolü yapılmasına olanak tanımaktadır.

2021 Emekli Promosyonu Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emekli promosyon başvurusu QNB Finans Bankasının emekli bankacılığı sisteminden yapılabilmektedir. 222 11 00 numaralı emekli bankacılığı telefonu aranarak başvuru işlemleri başlatılabilmektedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlık numarası ile işlemler yapılabilir.

2021 Emekli Promosyonu QNB Finans Bankasında Ne Kadar?

2021 QNB Finans Bankası emekli promosyon miktarı 1.600 Türk lirasına kadar yükselebilmektedir. Bireylerin emekli maaşları baz alınarak miktarlar belirlenmektedir. QNB Finans Bankası tarafından seçilen emekli promosyon tutarları şu şekildedir:

  • 1.499 Türk lirasının altında maaş alanlar için 1.000 Türk lirası promosyon ödemesi yapılmaktadır.
  • 1.500 – 2.499 Türk lirası arasında maaş alanlar için 1.300 Türk lirasına kadar ödeme yapılmaktadır.
  • 2.500 Türk lirası ve daha fazlası için ise 1.600 Türk lirasına kadar promosyon ödenmektedir.

QNB Finans Bankası birçok bankaya göre daha yüksek emekli promosyonu veren bir bankadır. Bu neden ile emekli yurttaşlar tarafından da sıkça tercih edilmektedir.

QNB Finans Bankası Emeklilere Yönelik Kampanyalar

QNB Finans Bankası emekli kampanyalarında öncü bankalar arasında yer almaktadır. Emeklilerin yıl içerisinde yaptıkları belli sayıdaki işlemlerden işlem ücreti, transfer ücreti, kart kullanım ücreti gibi aidatları tahsil etmemektedir. Emekli yurttaşların maaşlarını kesintisiz olarak alabilmelerine de imkan sağlayan bir hizmet anlayışı bulunmaktadır. QNB Finans Bankası ayrıca emekli müşterilerine şube içerisinde sıra önceliği de tanımaktadır. Bankanın emeklilere özel hazırladığı CardFinans Emekli kartında da birçok avantaj bulunmaktadır.

Emekli Promosyonu Ücreti Nasıl Belirlenir?

emekli promosyonu ucreti nasil belirlenir

Emekli promosyon tutarı belirlenirken aylık maaş baz alınmaktadır. Emekli yurttaşların hesabına geçen net maaş üzerinden hesaplamalar yapılır. 3 ayda bir maaş alan emekliler için ise 3 aylık maaş toplamı değil aylık maaş miktarı baz alınarak emekli promosyonu belirlenmektedir.

Emekli Promosyonu QNB Finans Bank Koşulları

Emekli promosyonu şartları QNB Finans Bankası tarafından belirlenmiştir. Bu şartlar şu şekildedir:

  • Yasal yaş sınırının altında olan (18 yaş ve altı) bireylerin emekli maaşı ödemelerinde velilerinin yanında bulunması gerekmektedir.
  • 3 yıllık taahhütname imzalanması istenmektedir.
  • 3 yıl boyunca başka bir bankaya emekli maaşı transferi yapılmamalıdır.

Emekli Promosyonundan Kimler Yararlanabilir?

QNB Finans Bank emeklilik promosyonundan kimlerin yararlanabileceğini şu şekilde açıklamaktadır:

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ