YeniKrediNotlari.om

2021 İş Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

2021 İş Bankası emekli promosyonu yaklaşık 1.000 Türk lirasına kadar ek tutar ile emeklileri desteklemektedir. 2021 yılında İş Bankası da emekli promosyonu veren bankalar arasında yer almakta. Bankanın promosyon tutarları ise müşterilerinin aylık emekli maaş tutarlarına göre belirlenmektedir. İş Bankası’nın promosyonundan yararlanmak için belirli şartların yerine getirilmesi beklenmektedir.

2021 İş Bankası Emekli Başvurusu

2021 İş Bankası emekli promosyonu başvurusu Sosyal Güvenlik Kurumu emeklileri tarafından yapılabilmektedir. İş Bankası emekli promosyonundan yararlanmak isteyen müşterilerini başvuru işlemleri için:

  • Müşteri hizmetlerine
  • İnternet bankacılığına
  • Banka şubelerine

Yönlendirmektedir. Başvuru yapmak isteyen yurttaşlar ilgili 3 kanal aracılığı ile işlemlerini gerçekleştirebilir.

İş Bankası Emekli Promosyonu Başvuru Belgeleri

is bankasi emekli promosyonu basvuru belgeleri
bedava bonus veren bahis siteleri
Türkiye İş Bankası emekli promosyonu almak için bazı belgeler talep etmektedir. Eğer başvurular çevrim içi platformda (internet bankacılığı) veya müşteri hizmetleri aracılığı ile gerçekleşecek ise T.C. Kimlik numarası yeterli olmaktadır. Şubeden yapılacak başvurularda ise:

  • Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı
  • Başvuru dilekçesi
  • Taahhütname
  • Emeklilik belgesi

Talep edilmektedir. Taahhütname ve başvuru dilekçesi müşteri temsilcisi tarafından bankada hazırlanmaktadır. Başvuruya giderken kimlik kartı ve emekli olunduğunu gösteren belge yeterli olacaktır.

Türkiye İş Bankası SGK Başvurusu ile Emeklilik Promosyonu

Emekli promosyonu Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüklerinden de gerçekleştirilebilmektedir. Kimlik kartı ile SGK İl Müdürlüğüne gidilmesi yeterli olmaktadır. Başvurular şahsen yapılmakta olup sadece vekaleti bulunan kişilerin başvuruları bir başkası tarafından yapılabilmekte. Başvuru esnasında, emekli promosyonu için banka seçimi yaparken İş Bankasının tercih edilmesi süreci hızlandırmaktadır. SGK İl Müdürlüğüne yapılan başvuruların ardından banka şubesine gidilmesine gerek kalmamaktadır.

İşbank Yeni Emekli Başvurusu

İş Bankası emekli promosyonu yeni emekli başvurularının yapılabilmesi için sadece SGK İl Müdürlükleri yeterli olmamaktadır. İş Bankası şubesine giderek başvuruların şahsen yapılması gerekmektedir. Yeni emekli olan yurttaşların alacakları ilk maaş ve var ise ikramiyelerini alabilmeleri için müşteri temsilcisi ile birebir görüşme yapmaları zorunludur. Başka bir bankadan İş Bankasına geçiş yapmak isteyenler ise:

  • Müşteri hizmetlerini
  • Banka şubesini

Kullanabilmektedir. İş Bankası transfer işlemi ve yeni emeklilik için şubeden hızlı hizmet vermektedir.

Emekli Promosyonu İş Bankasında Ne Kadar?

emekli promosyonu is bankasinda ne kadar

Emekli promosyonu İş Bankası tutarı, aylık maaş tutarı baz alınarak belirlenmektedir. İş Bankası tarafından belirlenen tutarlar şu şekildedir:

  • 1.499,00 Türk lirası veya bu tutardan daha düşük maaş alanlar için 750 Türk lirası
  • 1.500,00 Türk lirasından 2.499 Türk lirasına kadar maaş alanlar için 875 Türk lirası
  • 2.500 Türk lirasından itibaren ise 1.000 Türk lirası

Emekli promosyonu ödemesi yapılmaktadır.

Emekli Promosyonu Ödemesi Nasıl Alınır?

Emekli promosyonu ödemesi almak isteyen İş Bankası müşterilerinin 3 yıl boyunca banka ile iş birliği yapması gerekmektedir. 3 yıl süre ile İş Bankasında kalmalarını taahhüt eden bireylere maaş tutarlarına göre ödemeler yapılır. Ödemeler nakit olarak yapılmakta olup banka hesabına aktarılabileceği gibi elden de teslim alınabilir. Emekli promosyonu başvurusunun ardından yaklaşık 3 gün içerisinde (sadece hafta içi) promosyon tutarları kişinin hesabına aktarılmaktadır. Eğer başvuru sahibi yeni emekli olmuş ve maaşını henüz almamış ise başvuruyu takip eden ilk maaşına promosyon tutarı da eklenerek hesabına yatırılacaktır.

Emekli Promosyonu İade Koşulları

Türkiye İş Bankası, 3 yıllık taahhütnameye rağmen SGK maaşı kesilen veya maaşını başka bir bankaya taşıyan yurttaşlardan emekli promosyonu iadesi istemektedir. Taahhütnamede de belirtilen bu kural gereğince başvuru sahipleri en az 3 yıl boyunca İş Bankasını kullanmaya devam etmelidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ