YeniKrediNotlari.om

Anadolu Bank Kredili Mevduat Hesabı Limit Artırma Nasıl Yapılır?

Anadolu Bank kredili mevduat hesabınızın limitinin artırılması için çeşitli kanallardan başvuru yapabilirsiniz.

Anadolu Bank kredili mevduat hesabı limit artırma için başvuru yapabileceğiniz ilk kanal Anadolu Bank çağrı merkezidir. 0 850 222 55 50 numaralı telefon hattını arayarak müşteri yetkisine bağlanmanız ve kredili mevduat hesabınızın limitinin artırılması talebinizi iletmeniz gerekir. Diğer bir kanal ise Anadolu Bank şubeleridir. Şubeden başvuru yaparken form doldurmanız gerekir. Formu doldurup imzalamanız ve kredili mevduat hesabı limit artışı talebinizi yetkiliye iletmeniz yeterlidir.

Anadolu Bank Kredili Mevduat Hesabına Nasıl Başvuru Yapılır?

anadolu bank mevduat hesabi basvuru

Kredili mevduat hesabına başvuru yapabilmeniz için öncelikle bazı koşulları yerine getirmeniz gerekir. 18 yaşını doldurmuş olmak, düzenli gelire sahip olmak, sabit bir ikamete sahip olmak, herhangi bir borcunuzun takibe ya da icraya düşmemiş olması gibi koşullar aranır. Bu koşulları yerine getiren kişiler nüfus cüzdanı fotokopileri ya da sürücü belgesi fotokopileri ve aslıyla gelir durumunu gösteren belge ile Anadolu Bank şubelerine başvuru yaparak kredili mevduat hesabı açılması için talepte bulunabilir. Banka kredili mevduat hesabı için kefil hakkını saklı tutar. Gerekli durumlarda kefil gösterilmesi istenebilir.

Anadolu Bank Kredili Mevduat Hesabı Faiz Oranı Nedir?

Bankanın kredili mevduat hesabı için faiz oranı mevcuttur. Bu faiz günlük olarak işler. Kullanılan tutar ve kaç gün boyunca kullanıldığına göre geri ödenmesi gereken tutar belirlenir. Bankanın kredili mevduat hesabı için belirlemiş olduğu aylık faiz oranı %1,98’dir. Banka ödemenin gecikmesi durumunda da gecikme faizi uygular.

Anadolu Bank kredili mevduat hesabı limit artırma işlemi sonrasında da bu tutar sabit kalacaktır.

Anadolu Bank Kredili Mevduat Hesabı Ödemesi Nasıl Yapılır?

Anadolu Bank kredili mevduat hesabınızın ödemesini için vadesiz hesabınızda bakiye bulunması yeterlidir. Vadesiz TL hesabınızda bakiye bulunması durumunda kredili mevduat hesabınızın ödenmesi gereken borcu tahsil edilir.

Vadesiz hesap bakiyenizden kullandığınız tutar ve faizi birlikte tahsil edilir. Ek hesap ödemelerinizin maksimum 3 ay için uzatılabilmesi mümkündür. Maaşınız üç ayda bir alıyorsanız ödemeleriniz üç ayda bir yapılacaktır. Vadesiz hesabınızda bakiye bulunmaması durumunda ve ödeme tarihinin üzerinden 14 gün geçmesi halinde hesabınıza bloke koyulur. Blokenin kaldırılması için herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Vadesiz TL hesabınıza para transferi yapıldığı zaman ödemeniz tahsil edilir ve bloke kaldırılır.

Anadolu Bank Kredili Mevduat Hesabı Özellikleri Nedir?

anadolu bank kredili mevduat hesabi ozellikleri

Anadolu Bank kredili mevduat hesabı ile yapabilecekleriniz şunlardır:

  • Nakit ihtiyacınız olduğu zaman kredili mevduat hesabı sayesinde Anadolu Bank ATM’leri 7 gün 24 saat nakit çekme işlemi yapabilirsiniz.
  • Kredili mevduat hesabının taksitli kullanılması sayesinde kullandığınız tutarı taksitlendirebilirsiniz.
  • Kredili mevduat hesabı sayesinde bakiyeniz yetersiz olduğu durumlarda kredili mevduat hesabı limit dahilinde işlem yapabilmeniz mümkündür.
  • Kredili mevduat hesabınızdan fatura ödemeleri, kira, kredi ödemeleri için otomatik talimat vermeniz mümkündür.
  • Kredili mevduat hesabınızı Visa ve Mastercard logosu bulunan tüm ATM’lerden yurt içinde ve yurt dışında nakit çekme işlemleri için kullanabilmeniz mümkündür.
  • Kredili mevduat hesabınızın limiti dahilinde kullandığınız tutar için faiz işlemi uygulanır, kullanmadığınız tutar için faiz işlemez.
  • Anadolu Bank kredili mevduat hesabı limit artırma, limit azaltma için daha sonrasında bankaya talep gönderebilirsiniz. Limit artırma ya da talebiniz banka yetkililerince incelenecektir.
  • Kredili mevduat hesabınızı istediğiniz zaman kapatmanız mümkündür. Kredili mevduat hesabınızda herhangi bir borç bulunmuyorsa kapatma işlemini 0 850 222 55 50 telefon hattını arayarak Anadolu Bank müşteri hizmetleri yetkilisine iletebilirsiniz.
  • Anadolu Bank para transferi nasıl yapılır?
  • Anadolu Bank internetten kredi başvurusu
  • Anadolu Bank hesap işletim ücreti ne kadar?
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ