YeniKrediNotlari.om

2021 Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

2021 Ziraat Bankası emekli promosyonu aylık net maaş miktarına göre belirlenmektedir. Ziraat Bankası emekli promosyonundan faydalanmak isteyen emekli vatandaşların başvurularını banka şubelerine yapmaları gerekiyor. Gerekli şartları yerine getiren her emekli Ziraat Bankasına başvuru yapabilir.

Ziraat Bankası Emekli Promosyonları Başvuruları Nereye Yapılır?

Ziraat emekli promosyonları başvurularını birçok farklı kanal aracılığı ile kabul etmektedir. Ziraat Bankası tarafından belirlenen başvuru yerleri şu şekildedir:

  • Ziraat Bankası banka şubeleri
  • Ziraat Bankasının internet şubesi
  • Mobil bankacılık uygulamaları
  • ATM
  • Müşteri hizmetleri (veya iletişim merkezi)

Bunların yanı sıra Ziraat Bankası, SMS ile yapılan başvurulara da izin vermektedir.

Ziraat Bankası SMS ile Emekli allfootballgoal.com Promosyonu Başvurusu Nasıl Yapılır?

ziraat bankasi sms ile emekli promosyonu basvurusu

Emekli promosyonu sms başvurusu yapmak isteyen kullanıcıların 4757’ye sms göndermeleri gerekmektedir. SMS ücretlendirilmesi kişilerin operatörlerine bağlı olarak belirlenmekte olup net bir ücreti bulunmamaktadır. SMS ile başvuru yapacak olan kişiler yukarıda belirtilen numaraya, Pro yazarak Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarını da eklemeleri gerekmektedir. Kelime ve numara arasında bir boşluk bırakılması yeterli olmaktadır. SMS başvuruları müşteri temsilcileri tarafından incelenmekte ve ardından başvuruya ilişkin telefon veya SMS ile bilgi verilmektedir.

Ziraat Bankasına E- Devlet Kapısı ile Emekli Promosyonu Başvurusu Yapılır Mı?

Ziraat emekli promosyonu başvurusu e- devlet kapısı üzerinden de başvuru yapılabilmektedir. Ancak banka kendi kanalları aracılığı ile işlem yapılmasını tavsiye etmektedir. Bankanın kendi kanallarını kullanarak başvuru yapıldığı takdirde daha hızlı dönüş yapıldığı bilinmektedir. T.C. Ziraat Bankası ile Ziraat Katılım Bankasının bu süreçte karıştırılmaması büyük bir önem taşımakta.

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu 2021’de Ne Kadar Oldu?

Ziraat Bankası emekli promosyonu ücreti 2021 yılı içerisinde şu şekildedir:

  • 2.500 Türk lirası veya daha fazla maaş alan emekliler için bu miktar 750 Türk lirası olarak belirlenmiştir.
  • 2.499 Türk lirası ile 1.500 Türk lirası arasında maaş alan emeklilere 625 Türk lirası yatırılmaktadır.
  • 1.499 Türk lirası veya daha altında bir maaş alan emekli için ise 500 Türk lirası ödenmektedir.

Bu miktarlar 3 yıllık taahhütnamenin ardından müşterinin hesabına peşin olarak veya elden ödeme şeklinde (nakit) yapılabiliyor.

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Şartları 2021

ziraat bankasi emekli promosyonu sartlari

Ziraat emekli promosyonu koşulları taahhütname ile müşterilere bildirilmektedir. Müşterilerin emekli promosyonundan yararlanmak için taahhütname imzalamaları gerekiyor. Ek olarak 3 yıl boyunca Ziraat Bankasını kullanacaklarını da müşteriler bu taahhütname ile beyan etmiş oluyorlar. Bu neden ile herhangi bir banka değişikliği yaşanmaması tavsiye edilmektedir. Müşteri, emekli maaşını farklı bir bankaya taşıdığı takdirde aldığı promosyon tutarını Ziraat Bankasına geri ödemekle yükümlü olmaktadır. Bu neden ile taahhütnameyi imzalamadan önce müşterilerin iyi okuma yapması ve taahhütnamenin bir kopyasını istemeleri önem taşımaktadır.

Ziraat Bankası Müşteri İletişim Merkezi ile Başvuru Yapılması

Ziraat Müşteri İletişim Merkezi emekli promosyonu başvurularına izin veren bir altyapıya sahiptir. Özellikle içerisinde bulunulan olağanüstü durum ve korona virüsü nedeni ile uzaktan işlem yapılmasına olanak tanınmaktadır. İletişim merkezi ile iletişime geçmek için 0 850 220 00 00 numaralı telefonun aranması yeterli olacaktır. Burada emekli promosyonu başvuru işlemleri sesli yanıt ve sesli onay teknolojisi kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Neye Gör e Hesaplanmaktadır?

Ziraat Bankası emekli promosyonu hesaplama işlemi 2021 yılında, müşterilerin aldıkları aylık maaş oranlarına göre hesaplanır. Aylık net ücret üzerinden belirlenecek tutara göre 500 Türk lirası, 625 Türk lirası veya 750 Türk lirasına kadar promosyon ödemesi yapılabilmektedir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ